HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog inOwners

Visitor messages | Profile | Statistics | Friends | Contact

1 Messages from 2 on 2

  Page 1 of 1
 1. avatar
  Mon Oct 26, 2009 2:30 am
  Message by Bionic - server acces
  hee totzic,

  ik heb het er met xiper en wessel over gehad. PEZ heeft geen admin rights meer, en als hij 1 ding verkeerd doet verwijder ik hem.

  ook wil ik je vragen of we xiper server acces geve, ik vertrouw hem 1000% en hij heeft zelfde gedachte als ons over de clan. wa denk jij? hij heeft rcon en ref ma ik weet dat hij het goed gaat doen. hij is misschien niet erg active, maar weet wel veel.
 2. avatar
  Sat Oct 24, 2009 12:29 pm
  Message by Bionic - server
  hee totzic,

  ik heb de server toegevoegd aan gametracker, ma nu staat de server bijna onderaan in de lijst. kan jij kijken of je hem goed krijgt? en ook de commands voor paar levels. owner lvl 40 moet hetzelfde als goa hebben, en de levels van 40 moeten naar lvl 30.

  ook moet levinfo worden toegevoegd aan co-leader, leader, AAL, owner 30, owner 40. ofniet? daar kunnen ze tog niks mee maar de owners betalen er wel voor.

  Goa, ik denk dat we beter toxic GOa kunnen maken want xiper heb ik nog niet gezien. PEZ misschien leader, maar eerst nog ff kijke of hij weer zo veel vraagt. en kan toxic rcon hebben? hij is die paar dage da we weg zijn in charge, en als hij het goed doet kan hij misschien GOA worden.

  wa denk jij?!

  laterzz, sven

  p.s. kijk me post bij become a owner Very Happy en Payments.
  Page 1 of 1
Totzic
avatar
Totzic friends
Totzic has no friends yet